Skip to main content

Hotel Metropol

 

 

Neka vam ova novogodišnja noć bude najlepša inspiracija za budućnost koju ćete započeti sa odabranim društvom u potpuno novom i modernom ambijentu hotela Metropol Palace Beograd.
Svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola, inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima ovog hotela, kao i koktel dobrodošlice, pružiće Vam poseban užitak i neće Vas ostaviti ravnodušnim.
Poznata i proverena estradna zvezda naše muzičke scene, ŠAKO POLUMENTA, zadužen je za vrhunski muzički performans i štimung tokom novogodišnje noći. Daćemo sve od sebe da vam najluđa noć u Metropolu bude apsolutno neponovljiva.
Cene dočeka se kreću od 60 e do 200 e po osobi, u zavisnoti od pozicije stola u sali, posebno dekorisanoj za ovu priliku, i uključuju elegantno mesto za sedenje, svečanu večeru i piće dobrodošlice.
Sa ponosom i zadovoljstvom Vas pozivamo da nam se pridruzite 31.12.2018. na najglamuroznijem Dočeku Nove 2018. godine sa početkom u 21h u GRAND DVORANI HOTELA METROPOL PALACE BEOGRAD u društvu Vaših najbližih. U nadi da ćemo opravdati sva Vaša očekivanja i zadobiti vaše poverenje, radujemo se skorom susretu i pozdravljamo Vas.