Skip to main content

Klub Gotik

 

 

Klub Gotik je najnoviji beogradski klub, koji je otvoren u epicentru noćnih dešavanja, u srcu Beton hale. U velelepnom prostoru, iskusne arhitekte su osmislile enterijer koji se retko sreće i u najboljim svetskim lokalima.
Doček Nove Godine 2017 u klubu Gotik. Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

 

 

Cena karte je 25 eur
Rezervacije se posebno plaćaju:
-Pultovi od 40 eur do 160 eur (uz najmanje od 2 do 5 kupljenih karta u zavisnosti od pozicije, cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi. Na mapama su pultovi označeni slovom p)
-Barski stolovi od 80 eur do 200 eur (uz najmanje od 5 do 8 kupljenih karata u zavisnosti od pozicije, cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi. Na mapama su barski stolovi označeni slovom b)
Uz svaku rezervaciju barskog stola dobija se gratis jedna flaša stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker, Smirnoff, Jagermeister)
-Visoka sedenja od 70 eur do 200 eur (uz najmanje 6 kupljenih karata, cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi. Na mapi su visoka sedenja označena slovom v)
Uz svaku rezervaciju visokog sedenja dobija se gratis jedna flaša stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker, Smirnoff, Jagermeister)
-Separei od 200 eur do 900 eur (uz najmanje od 6 do 15 kupljenih karata u zavisnosti od pozicije, cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapi. Pojedini veći separei mogu se razdvojiti na dva manja separea. Pojedina dva manja separea mogu se spojiti u jedan veći separe. Na mapi su separei označeni slovom s)
Uz svaku rezervaciju manjeg separea dobija se gratis jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru (Jack Daniel’s, Grey Goose, Moet)
Uz svaku rezervaciju većeg separea dobija se gratis jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru (Jack Daniel’s, Grey Goose, Moet) i jedna flaša šampanjca (Moet)