Skip to main content

Teatro

 

 

Klub Teatro dugo vremena opstaje kao simbol noćnog provoda u Beogradu. U vremenu ekspanzije kafana i jeftinog provoda, ovaj klub je i dalje svetla tačka beogradskog clubbinga. Što se muzike tiče, u klubu Teatro dominira živa svirka poznatih izvođača, česta gostovanja i narodnjaci do zore, što sudeći po stalnoj gužvi na ulazu sasvim odgovara beogradskoj publici.

 

Rezervacije se posebno plaćaju:

-Pultovi 35 eur uz najmanje 3 kupljene karte (na mapama su pultovi označeni slovom p)

-Terase 40 eur i 90 eur uz najmanje 4 kupljene karte (cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapama. Na mapama su terase označene slovom t)

-Barski stolovi od 40 eur do 100 eur uz najmanje 5 kupljenih karata (cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapama. Na mapama su barski stolovi označeni slovom b)

-Visoka sedenja od 80 eur do 180 eur uz najmanje 5 kupljenih karata (cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapama. Na mapama su visoka sedenja označena slovom v)

-Astali 125 eur uz najmanje 5 kupljenih karata (na mapama su astali označeni slovom a)

-Klupe 240 eur uz najmanje 8 kupljenih karata (na mapama su klupe označene slovm k)

-Separei od 160 eur do 400 eur (uz najmanje od 5 do 12 kupljenih karata u zavisnosti od pozicije, cena u zavisnosti od pozicije, vidi na mapama. Pojedini separei za 10 osoba mogu se razdvojiti na dva separea za po 5 osoba. Pojedini separei za 5 osoba mogu se spojiti u jedan separe za 10 osoba. Na mapama su separei označeni slovom s)